Op zoek naar catering die past bij uw feest, bruiloft of vergadering? Samen kijken we naar mogelijkheden die aan uw wensen voldoen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verenigingsgebouw ‘De Spil’: al jaren een begrip in Gapinge. Sinds 1 oktober 2016 met Maarten en Hendrikje aan het roer. Aangenaam!

Lokale verenigingen en initiatieven organiseren hier hun activiteiten. Ook is ‘De Spil’ een uitstekende locatie voor uw feest, vergadering, bedrijfspresentatie, bruiloft en andere groepsactiviteit. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina of neem contact op via ons contactformulier.

Maak uw beleving bij ‘De Spil’ compleet met ons ‘alles-onder-één-dak’ aanbod. Samen met u bekijken welke diensten u nodig heeft om uw activiteit bij ‘De Spil’ tot een succes te maken. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Locatieverhuur

‘De Spil’ is een ruime locatie die geschikt is voor uw feest, vergadering, bedrijfspresentatie, bruiloft of andere groepsactiviteit.

Catering

Lekker eten en drinken mag niet ontbreken aan een geslaagde activiteit. ‘De Spil’ zorgt voor catering die aan uw wensen voldoet.

Licht en geluid

Goed geluid, een professionele DJ, audiovisuele ondersteuning: allemaal aspecten die niet mogen ontbreken aan een geslaagde middag of avond die u beleeft in ‘De Spil’.

ONZE SERVICES

CATERING

Wij verzorgen graag een catering geheel aangepast aan uw wensen, feest, partij, bruiloft of vergadering!

LICHT EN GELUID

Geeft u een feest? Wij maken het graag extra feestelijk door professioneel licht en geluid te verzorgen.

VERGADERINGEN

Wist u dat De Spil de ideale locatie is voor een vergadering? Door het ruime gebouw en audiovisuele ondersteuning is er heel veel mogelijk!

ONZE LOCATIE

’De Spil’ ligt in het centrum van het Zeeuwse Gapinge en is gemakkelijk te bereiken via de N57. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Adres: Schotsehoek 8, 4352 AH Gapinge

Telefoon: 0118 591 949

E-mail: info@spilgapinge.nl