+316 5201 2736
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Verhuur: Buiten Geluid | Buitengeluid.nl

Rent 4 Event kan ook geluidssystemen voor buiten leveren. Deze systemen worden bij diverse evenementen toegepast. Of het nou gaat om versterking van een  Wielerronde, Ringrijderij  of een Motorcross, Rent 4 Event heeft de kennis en apparatuur in huis om uw buitenevenement succesvol en  goed te laten verlopen. 
Wij kunnen tot 4 km van geluid voorzien.
 
 

Inter M 100 volt versterker PAM 120A

Deze 100v versterker is tot 120 watt belastbaar. Voor kleinschalige evenementen.

100 volt Hoorn 30 watt

De DAP HS-30R is een aluminium 100 voltluidspreker. Deze luidspreker is vanwege het bereik van 380Hz – 6.5kHz zeer geschikt voor spraakdoeleinden. Denk hierbij aan, Motorcross, Paarden Concours, Wielerronde enz. Deze 100 volt luidspreker heeft meerdere standen voor het instellen van het wattage

100 volt Muziek Hoorn 50 watt

Deze 100 volt muziek Hoorn is uitermate geschikt voor uiteraard spraakdoeleinden maar vooral ook zeker bij evenementen waar de muziek even belangrijk is als de spraak. Zoals de meeste andere hoorns is deze luidspreker uiteraard water en stofdicht.

Muzieksysteem

Dit muziek systeem is voorzien van BPM muziekcomputer met een groot aantal titels. Ook kan deze computer aan een vaste internetverbinding via muzieksysteem MAXTRAXX zijn muziek afspelen. Zo heeft u altijd de laatste nieuwe muziek onder uw hand. Ook is dit muziek systeem voorzien van een DATEQ Onyx Zone Mixer, en alle aansluitingen zodat u alles bij elkaar in 1 flightcase heeft. Ideaal voor achtergrond en 100 volt systemen.

Luidsprekerkabel op Rol

Deze haspel is voorzien van 1 km luidsprekerkabel voor 100volt toepassing. Voorzien van zwenkwielen met rem